På den tiden det begav sig – en betraktelse genom en nostalgisk krusning

Många kommer att känna igen sig och tillåta sig transitioneras in i den åttonde dimensionen, andra kommer att se det som inkarnationen av avlägsen bipolaritet. Kräng ändå av dig tvångströjan, knäpp upp säkerhetsbältet, ta av hjälmen, grip 8:e dimensionens virtualiseringsvisir, ta ett djupt andetag och följ så med in i ett annat tillstånd.

Prolog

I en svunnen tid, i en annan dimension, fann människan tillfredsställelse i kreativ frihet och genom hårt arbete i dynamiska gemenskaper. Förtroende för individens förmåga var ett vanligt och varligt använt verktyg för att locka fram det omöjliga.

Sökandet

I ett intergalaktiskt vetenskapsrum vrider sig konstellationen Acetylinaria Cysteinea, i det n:te momentet även känt som NAC. I sin begynnelse gav upptäckarna fenomenet beteckningen 7172. I konstellationens kluster nära den absoluta -SH-punkten förekommer i den vetenskapliga sammanslutningen en befäst uppfattning att det nu kommer att gå att underkasta sig en svårgripbar farsot i den slutliga lösningen. Vid -SH råder det samtidigt en berättigad oro att systemet inte har det mod och de egenskaper som krävs för att börja betvingandet av farsoten. Grunden är ändå lagd till en ny visdom som leder tanken bortom det givna.

En grupp tar sig därför frivilligt utanför sammanslutningens gränser för att söka nya möjligheter. Den vetenskapliga visionen har utformats av Preklinus som har fritt mandat att leda gruppen och att utforska det spatiala gränssnittet mot det okända. Tilliten till scouternas förmågor har utvecklats långt och är nu stor i konstellationens maktcentrum. Förhoppningsfullt väntar man sig att gruppen kommer att återvända med svaret på hur farsotens mörka inre ondska skall bemästras.

Gruppen färdas vidare utan begränsande kartering men med en nedärvd och förvärvad känsla för hur tecknen i relationen till klustret ska läsas. Redan tidigt ses i en av de modala tunnlarna en tidigare okänd entitet som identifieras med tydliga likheter till -SH-nodens 7172. Nyupptäckten ges beteckningen 7003, ett uttryck för nytt hopp. Prediktiva mönster läses av. Mönstren beskriver fenomenologiska riktningar och vägar mot det nya inre som leder gruppen genom trånga observationsgångar långt in i det okända i sitt ihärdiga sökande efter något nytt.

Ett omfattande program läggs upp för att bringa kausal klarhet med stöd av visdomens anvisningar.

Samtidigt i en annan del av den innokreativa sammanslutningen observerar en parallell grupp ett fenomen som uppträder som en spegling av Acetylinaria Cysteinea – ett antal intrikata detaljer ger intryck av en sammanvävning. När Preklinus elektrifierade forskarkader så lämnar fältet runt NAC dematerialiseras allt och en ny tid tycks infinna sig. Speglingar av det tidigare tillståndet växer ur sina diffusa skuggor fram till nyskapade kopior och allt förefaller återställt. Sakta omges gruppen av krafter som skapar oro och förvirring. Snart omvandlas oron till en förstummande rädsla som strax övergår i upprymdhet och stilla förtrollning. Ur sammanvävningens vibrerande krafter materialiseras ur ljuset en magnifik bro.

I konstellationen NAC har det på många platser ofta spekulerats i ytterligare en absolut punkt. I generationer har man förstått att -SH inte kan vara det enda absoluta tillståndet. -SH har visat tendens att vilja frigöra energi men ännu har ingen förstått hur och var detta sker.

Preklinus har gått över en eftersökta gränsen och får uppleva konkretiseringen av generationers sökande. Det är tydligt att de nu befinner sig i -SS-. Allt tycks återställt och ett lugn infinner sig. Så kommer insikten att inget kan någonsin bli sig likt igen. -SS- knyter samman NAC med en identisk reflektion av NAC. Två identiska världar hålls samman av den punkt dit Preklinus grupp överförts till.

Slutet

I ett tillstånd långt bortom det möjligas gräns infinner sig en längtan större än maktens förmåga. -SSS- materialiseras ur tankens värld. Utmaningen ger ingen någon ro …


Publicerat

i

,

av