analys.wtf/vet-inte-vad-jag-ska-tro

S navigerar på djupt vatten i tron att de fortfarande är en atomubåt för att så småningom underifrån få torpedera den redan skadeskjutna och irrande armadan på ytan när de i själva verket i onyktert tillstånd gått på grund som kamrat whiskey-klassad.

De skånska M-oligarkerna skriker sig hesa för att få resten av etablissemanget med sina ”feta nackar” att följa i parad mot SD:s brunskimrande tältmöte och där få utropa sitt varma stöd för den nya högern. Till sin hjälp får de den brännande ångan i baken från de i kör vrålande drakarna Bali-Heberlein-Lamotte.

SD försöker flitigt valla samman flocken med skallar som är frikopplade från både sin framlob och sitt Limbiska system i tron att 1/5+1/0=1/1. Inte ens på Quora reder de ut den ekvationen. Saken är väl den att funktionen f(makt)=skånsk landsbyggd+demokratisk mening+funktionellt utbyte fortfarande är ofullständig.

Åsså V. Hur fan ska det gå att få drag ute på vänsterkanten när alla andra spelar knatteboll på högerkanten och bara ibland samlas i mittcirkeln. Det blir nog mer realistiskt att hoppas på att en orkan sveper förbi och likt konungens önskan får ett blad vänt.

KD fick på något livfullt sätt en helt annan attityd efter sin nyvunna orgasm. De klarar inte av att dölja sina rosiga kinder. Det måste nog ändå vara ett resultat av någon slags självtillfredsställelse, för skydd använder de väl – för Guds skull, inte – och abort kan det aldrig bli tal om. Men lite lust fick de allt, att smeka gossarna för mer svingande.

MP, stackars MP. I maktens korridorer fick de springa efter kaffe till DSB. Hälften av ”kaffeflickorna” tyckte inte om leken och slutade utan att ens erbjudas Delicatokakor i avgångsvederlag. Men resten, de försöker nu efter bästa förmåga simma mot livbojen men jisses, de som håller i tåtens andra ände står ju på grund.

L. Jag gillar deras logga men resningen blev sisådär. Det mest problematiska med L är att de tror på frihet, ordnad frihet, men vem har tid med sådant idag när det finns hur mycket som helst att ”ta in” på Emporia. Paradgrenen skolan har ändå bara lyckats lära oss att pengar behöver vi inte räkna eftersom plastkortets tjocklek inte är lika med begränsad budget (slå upp ordet på Wikipedia).

Turligt nog finns C, har några gett uttryck för. Det är begripligt att de så tydligt tar migranters parti. C har ju skrapat bort skiten under naglarna från dyngan på landet och migrerat i mångfald till centralorterna och inte minst till Södermalm där de gått vilse i hipsternas skägg. När lattemjölken från småskaligheten i Slovenien gjort kaffet drickbart harklar sig C och minns så småföretagarnas Sverige.

Jaha, å sen då. Ja det undrar jag med …


Publicerat

i

av

Etiketter: