En rejäl nyttig genomkörare

Tidig lördag morgon
Tidig lördag morgon

Träningsläger Tibro 24-26 oktober. Jag och Ida har funderat på Tibrotrippen flera gånger sedan jag var uppe och hämtade 05:an när den var sprillans ny augusti 2004. Nu tar Olle all uppmärksamhet från Ida så jag får klara mig själv. När träningslägret närmade sig var det i år ingen återvändo. Det gjorde inte ont – vad mer kan man önska sig än enduro i två hela dagar med världsmästare Anders Eriksson, Svenerik Jönsson, Thomas Gustavsson, Peter Hansson och toppelit som Daniel Johansson, bröderna Fredrik och Anders Georgsson mfl som instruktörer i endurons Mecca, Tibro. Jag laddade upp kvällen före tillsammans med Lennart hemma hos hans idol Svenerik. Lite pizza och endurohistorier från en som kan kittlade inför morgondagen.

Tidigt som tusan på morgonen var det dags att rusta för del 1, gräsprovet med Thomas. Eftermiddagen fortsatte med Anders med stenig svenskenduro och extremprov – jag förvärvade personligt beröm för min körning av självaste Anders Eriksson, det kan jag leva länge på. Därefter till etapp två i ännu bökigare stenterräng med Svenerik och Ander G på del av gamla SM-sträckningen. Dag två började på den hålig men mycket fina enduroslingan under ledning av Johan och Urban. Sedan vred vi för fullt i grustaget och avundades Daniels och Fredriks sätt att ta sig fram i lösgruset. Lunch och sedan sista passet på crossbanan med Peter.

En rejäl nyttig genomkörare som aldrig går ur minnet.

fr v: Urban Karlsson, Anders Georgsson, Fredrik Georgsson, Johan Siggesson, Daniel Johansson, Anders Eriksson, Svenerik Jönsson, xx, Rikard Hansson, Peter Hansson, Stefan Andersson, Hasse Hansson, Thomas Gustavsson
fr v: Urban Karlsson, Anders Georgsson, Fredrik Georgsson, Johan Siggesson, Daniel Johansson, Anders Eriksson, Svenerik Jönsson, xx, Rikard Hansson, Peter Hansson, Stefan Andersson, Hasse Hansson, Thomas Gustavsson

Publicerat

i

,

av

Etiketter: