Avancerad problemslösning

Mina distingerade vänner i Björnligan, dvs mina Skåne runt-Själland runt-vandringspolare, visste naturligtvis precis hur de skulle smörja sin åldrande vandringskollega.

Som superamatör i dart letade jag ständigt efter trippel-20, billigt eller hur. Det var länge sedan jag kastade pilen med det målet, men det var hur som helst eftersträvansvärt. Den trippel jag suktar efter mest nu för tiden skulle kanske kunna vara den på crossabanan, men det är väl dags att vid pass 60 inse att man får hålla sig till dubbeln 😉

Vi hamnade alltså på Ullevi igår för avnjuta Andrew Shorts demo hur man läxar upp en trixig SX-bana. Kul att se klasskillnanden på dem som satsar allt, och har kondisen, i jämförelse med de som mest tycker dekaler och bling-bling gör sporten, och tror att det räcker för att nå prispallen. Innan Andrew drog ned byxorna på de andra på grinden efter att Jonatan Dahlgren tagit starten, och det efterföljande spektakulära avslutningsfyrverkeriet, vevade Fredrik Johansson ur sin fyrtaktare i halsbrytande akrobatik. FMX-gängets finala hoppserie fångade PK på sin Lumix, tillräckligt bra för att låta sig imponeras…

Vi ses där nästa år.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Avancerad problemslösning”

  1. […] September Årets släktträff är speciell i den meningen att det nu är mer påtagligt att en ny generation etablerar sig. Det känns nu också viktigare än någonsin att ge alla en chans att fortsätta upprätthålla denna kontaktform. Samtidigt tycks det allt svårare att få alla att hitta utrymmet i kalendern. Olle känner sitt ansvar och bjuder alla på ettårstårta. Det är nästan bara FMX-arna som kör tvåtakt nu för tiden. Kompisarna i Björnligan har väl hört mig till leda bara se enduroterrängen i allt vi traskar på, genom och förbi på våra många vandringar, så när de kände trycket att uppvakta mig på den tjugoettusensexhundrade dagen av mitt liv skickade de mig, och PK, till Ullevi för lite tvåhjulsuppvisning. […]