Polisen och åklagaren skyddar pöbeln med stöd av lagen

Ni kanske minns att vår brevlåda sprängdes strax före nyår förra året. Efter en utdragen polisutredning med förhör av skyldiga (ja just det säkrat skyldiga) har förundersökningen nu lagts ned därför att de förhörda skyller på varandra. Polisen kan alltså inte peka ut ”den skyldige”.

Efter mitt överklagande har nu åklagaren i Malmö konfirmerat polisens nedläggningsbeslut.

Alltså 1: vi är rättslösa för att pöbeln rycker på axlarna.

Alltså 2: tydligen måste man lösa till synes självklara rättsproblem själv och på sitt eget sätt.

Fortsättning följer.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Polisen och åklagaren skyddar pöbeln med stöd av lagen”

  1. […] mer som kommandosoldater, och borde definitivt veta bättre men saknar sannolikt den förmågan, precis som jag ibland också tycker länsman gör. Bonuscirkusen i den fullständigt obegripliga finanssektorn fick mig att ta steget till att byta […]

  2. Profilbild för Kjell Keisu
    Kjell Keisu

    Hej

    Förvånad?