Nu finns det hopp

Anja Pärson, du förtjänar all respekt du kan få för din fantastiska upphämtning efter segerhoppet. Ditt avundsvärda mod och nordiska jävlar-anamma var det ingen som kunde mäta sig med.

Det är bra att utförsgrenarna utvecklas och blir mer spektakulära. Åkarna var inte många centimeter ovan mark för ett antal år sedan, nu är hoppen en viktig del i den enorma prestationen. Helt plötsligt finner jag så mig själv vakna upp ur en dvala sedan Ingemars glansdagar och börja uppskatta sporten igen. Nu börjar det likna något. Hoppen gör hela grejen för mig. Längre, högre och fräckare hopp välkomnar jag även om det följer risker med i en sådan utveckling. Och med Anjas segerhopp i störtloppet har hon nog en möjlig karriär i MX, SX eller varför inte FMX.

Bra komprimerat Anja, bra höjd, klart längst och rätt bra kontrollerad flykt fram till nedgången i hoppet. Ingen bra landning, men du vinner – om jag får ge hoppoängen.


Publicerat

i

av

Etiketter: