SD – avskummets ansikte

Under 30 sekunder får vi ta del av SDs mörka syn på vårt framtida samhälle. Det tar inte mer än 30 sekunder att konstatera och bekräfta Sverigedemkraternas intellektulla haveri.

SD är sprunget ur nazismen, oavsett vad de själva idag försöker mörka bakom en ny fasad. Rötterna är kvar och cirkeln sluten. Nu är de tillbaka och visar upp sitt rätta ansikte  Deras reklamfilm stoppas av TV4 för att SD inte klarar av och förstår demokratins spelregler, eller så överskrider de helt enkelt gränserna medvetet för att skrämma övriga okunniga till valurnorna.

P1s konflikt tog idag upp de gästande bärplockarnas situation. Programmet klargör bland annat att de gästande arbetarna är nödvändiga för att detta arbete överhuvud taget ska kunna utföras.

Så, vad är alternativet till att längta tillbaka. Att ställa enstaka burkaklädda representanter för de vi är, och kommer att vara alltmer beroende av, mot satsning på pensionärer och äldre blottar en avgrundsdjup demokratisk felsyn. Bättre vi spiller vår energi på att blicka framåt och fundera på hur vi löser kommande desperata behov av arbetskraft i till exempel äldrevården – vilka Champangeviftande Sturplansstekare tror ni tar hand om vardagens slit.

Reklamfilmen är osmaklig men, som sagt, visar SDs rätta smutsiga jag.


Publicerat

i

av

Etiketter: