Rösta på Piratpartiet senast 7 juni

Piratpartiet erbjuder en ny demokratisk plattform. Den traditionella partipolitiska konformistiska lagbundna lydnaden ger begränsat utrymme för öppet samarbete över gränser, ta FRA-uppstyrningen som exempel där frigångarna piskades in i ordningens centrum.

Vi behöver Piratpartiet för att kunna lyfta blicken och för att förstå och anamma nya möjligheter och former för att dela data, information, kunskap och visdom. Piratpartiet blir det självklara valet därför att här finns kunskapen som inte bara är en åsikt, här finns viljan som inte bara ser till det egna intresset och här finns förutsättningen och ambitionen att tillsammans dela och bygga [på] nytt.

Piratpartiet har med sitt fokus på grundläggande värden och väsentliga faktiska bidrag till utveckling vitaliserat mig som person. Jag har genom Piratpartiet fått en kanal för mina egna tankar och funderingar för hur vi kan utveckla samhället och världen genom realisering av grundläggande medborgarrättigheter och hur vi med stöd av kunskap kan förändra världen genom öppet samarbete.

Piratpartiet är det självklara valet nu till EU-parlamentet och för kommande ny riksdagsordning.


Publicerat

i

av