Familjetradition: julbuffé på Govindas

Ner faller regnet… Olle sjunger och animerar mätt efter den härliga veegibuffén

Nu är det tredje, eller kanske fjärde, året på raken som vi försjunker i trans över, med och i Govindas (Malmö) årliga julbord. Om du inte upplevt detta någon gång så sätt nu en Tomboy-gulis på ditt Linuxskrivbord till nästa år. Julbuffén är helt vegetarisk och saknar alla likheter med det traditionella julbordet.

PK fixade bokningen till familjen som vanligt. Oskar och Ana kunde tyvärr inte komma ner till oss – vi saknar er och den fantastiska middagen blev inte fullkomlig när ni inte var med oss. Hur det än är med det, så är det som sagt svårt att inte njuta stundens ögonblick när familjen, den bästa av alla, samlas och bidrar till en god etisk nära-jul-upplevelse utan misshandlade grisar.


Publicerat

i

av