Det är inte värre idag, så varför?

Vi behöver inte övervakas så som skedde en gång i yngre dar. Du måste bara läsa det här.

Jag och Olle var ute och cyklade idag. Ett givet mål var Stortorget där Rick Falkvinge, Piratpartiets ordförande, skulle tala klockan tre. Det genomarbetade talet kan du föreställa dig om du läser Ricks blogginlägg, och låt dig gärna påverkas.

Olle och jag åt sedan mellis på en parksoffa utanför stadshuset och reflekterade mest över bussar, ambulanser och annat iögonfallande i stadsmiljön.

Olle kanske inte är den dagens politik vänder sig till, men väl den generation som kommer att drabbas av politiska felsteg som tex datalagringsdirektivets effektuering nu direkt efter valet. Det är bara Piratpartiet som tar tillräcklig hänsyn till din rätt till privatliv och har en kunskapsorienterande framåtblick.


Publicerat

i

av