Håll i hatten

Nu så. Nu har jag excellerat i demokratisk förmåga. Jag har precis röstat in … Piratpartiet.

Antalet PP-valsedlar i Sandbys vallokal har under veckan minskat och idag när gjorde den dagliga kollen var kommunvalsedlarna nästan slut. Nu är de påfyllda igen. Jag tar minskningen av vita valsedlar som ett tecken på att det finns en vilja i Lunds kommun att se Piratpartiets unika kunskap och kompetens göra sitt inträde i kommunfullmäktigeförsamlingen. Bara känslan i sig räcker långt.

Jag hoppas att min känsla är rätt. Att mina unga PP-kollegor får utrymme att peka på det moderna samhällets möjligheter att sprida kultur, skydda ditt privatliv och framför allt se till att kunskapen sprids och nyttjas till mänsklighetens bästa.

Min plats på listan till trots, jag förbereder mig…


Publicerat

i

av

Etiketter: