Släktträff 5-7 september

Årets Larsonska släktträff var först tänkt att gå av stapeln i Västervikstrakten. Peter stod som värd men belönades under den hektiska förberedelseperioden med ett fantastiskt jobberbjudande i Alunda. UC & Lars trädde snabbt in med Granvik som alternativplan och alla började med längtan minnas de oförglömliga dagarna 2003. Vi hoppades naturligtvis alla på en repris men om solen sken med besked 2003 så kan man säga att detta blev en kontrast i andra änden av skalan. Det massiva regnandet stoppade självklart inte oss. Vi tog oss väl påklädda ut på en byvandring genom Engelska parken, runt herrgården och den gamla sågen. Man blir rikt belönad även en regnig dag i denna fantastiska och rika natur.

Klockan 19 stod Margaretas Vätterkräftor på bordet och festen kunde fortsätta traditionsenligt. I år saknade vi några nära och kära: vissa födde barn, andra på tjänsteresa, men mest lämnade vår Pär tomhet omkring oss.

Naturligtvis badade Kajsa och jag i friskt och klart 16-gradigt Vättervatten för fullända årets träff.


Publicerat

i

,

av